#Family lepak time. #swissgarden #holiday #raya #aidilfitri  (at Swiss Garden Hotel & Spa)

#Family lepak time. #swissgarden #holiday #raya #aidilfitri (at Swiss Garden Hotel & Spa)


☺️😁


#raya #aidilfitri #alhamdulillohh #balikkampung #setahunsekalisaje  (at Kampung Padang Rumbia, Pekan, Pahang)

☺️😁


#raya #aidilfitri #alhamdulillohh #balikkampung #setahunsekalisaje (at Kampung Padang Rumbia, Pekan, Pahang)


Jakun di kampung. Nasib baik aku tak kena kejar dek ayam belanda. Ni sebenarnya tengah ajar Roxxane ape beza itik, ayam, turkey, angsa n kucing…. 😸🐔🐦🐤🐧 #balikkampung #raya #aidilfitri #alhamdulillohh #pekan #farm #pet #family (at Pekan, Pahang)


Susah nak dapat ni, laksa pekan. Only in Pekan, Pahang. Kuah dibuat dari ikan selayang tapi Tuanku akan makan kuah ikan tenggiri. #setahunsekalisaje #foodporn #raya #aidilfitri  (at Pekan, Pahang)

Susah nak dapat ni, laksa pekan. Only in Pekan, Pahang. Kuah dibuat dari ikan selayang tapi Tuanku akan makan kuah ikan tenggiri. #setahunsekalisaje #foodporn #raya #aidilfitri (at Pekan, Pahang)


Roxxane dengan mabuk kereta dia mana bleh tinggal…. Ni pun muka kena letak kat aircond je baru dia okay.. 😽😹😺😸 #pet #raya #aidilfitri #alhamdulillohh #balikkampung #pekan #kuantan #holiday #escape


Raya kedua. Excuse my nose. #raya #aidilfitri #alhamdulillohh #mentekak #family

Raya kedua. Excuse my nose. #raya #aidilfitri #alhamdulillohh #mentekak #family


Setahun sekali je aku dapat berjimba dengan cousin2 ni. So suka hati lah nak post banyak2 pic n vid pun kan… #akuyangpostkoyangpanas #aidilfitri #alhamdulillohh #cousin #family #raya #mentekak (at Mentakab Town)


Kopi time.
Atas : normal citizens
Bawah : anti-socialism
#coffee #foodporn #family #cousin #oldtown

Kopi time.
Atas : normal citizens
Bawah : anti-socialism
#coffee #foodporn #family #cousin #oldtown


Mak Arabs in da hauz. #raya #aidilfitri #berkabung #bukanbajuraya

Mak Arabs in da hauz. #raya #aidilfitri #berkabung #bukanbajuraya


1 note ! Reblog ! 1 day ago

Akhirnya! Sampai jugak Mentekak untuk beraya with le cuzzies
👫👭👭👭👭 #aidilfitri #raya #family #cousin #love #setahunsekalisaje (at Bukit Bendera Mentakab)


Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sefamily kepada semua yang terlibat dan tak terlibat dengan kami sepanjang kami hidup diduniawi ni. #raya #otwnakbalikkampungni

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sefamily kepada semua yang terlibat dan tak terlibat dengan kami sepanjang kami hidup diduniawi ni. #raya #otwnakbalikkampungni


Assolatu eidulfitri fi masjidul bukit indah. #aidilfitri #raya #alhamdulillohh #family  (at Masjid Bukit Indah, Ampang)

Assolatu eidulfitri fi masjidul bukit indah. #aidilfitri #raya #alhamdulillohh #family (at Masjid Bukit Indah, Ampang)


Selamat hari raya
Minta dimaafkan segala salah silap yang tak sengaja mahupun disengajakan.
Sesungguhnya saya cuma manusia biasa yang tak lepas dari buat silap. 
Moga korang semua dilimpahkan rezeki yang tak putus-putus, dicepatkan bertemu jodoh, dapat anak2 soleh solehah, tak lupa jasa mak pak, tak lupa hargai kawan-kawan, dan sentiasa jaga kesihatan diri. Susah kalau sakit ooo…
Raya kali ni jangan sedih-sedih ye 😊💙
Ikhlas dari saya, Aty. 
#tamatramadhan #syawal #raya #aidilfitri

Selamat hari raya
Minta dimaafkan segala salah silap yang tak sengaja mahupun disengajakan.
Sesungguhnya saya cuma manusia biasa yang tak lepas dari buat silap.
Moga korang semua dilimpahkan rezeki yang tak putus-putus, dicepatkan bertemu jodoh, dapat anak2 soleh solehah, tak lupa jasa mak pak, tak lupa hargai kawan-kawan, dan sentiasa jaga kesihatan diri. Susah kalau sakit ooo…
Raya kali ni jangan sedih-sedih ye 😊💙
Ikhlas dari saya, Aty.
#tamatramadhan #syawal #raya #aidilfitri


Hari ni masak rusa goreng kunyit. Keras skit. Ada yang keras ada yang tak. Sebab if salah potong daging maka keraslah jadinya. Perap daging dengan olive oil n kunyit hidup yang ditumbuk, jgn guna serbuk, xrasa original kunyit. Guna bawang besar and aku suka guna cili hijau besar ni, aku suka rasa pedas dia lain skit. Then goreng je semua sampai masak. Then hidang lah.. 🍢🍡🍖 #ciriciriIsterisolehah #calonterpilih #foodporn #iftar #bukapuasa #puasa #ramadhan #raya #aidilfitri #alhamdulillohh  (at Ampang,Selangor)

Hari ni masak rusa goreng kunyit. Keras skit. Ada yang keras ada yang tak. Sebab if salah potong daging maka keraslah jadinya. Perap daging dengan olive oil n kunyit hidup yang ditumbuk, jgn guna serbuk, xrasa original kunyit. Guna bawang besar and aku suka guna cili hijau besar ni, aku suka rasa pedas dia lain skit. Then goreng je semua sampai masak. Then hidang lah.. 🍢🍡🍖 #ciriciriIsterisolehah #calonterpilih #foodporn #iftar #bukapuasa #puasa #ramadhan #raya #aidilfitri #alhamdulillohh (at Ampang,Selangor)


1 note ! Reblog ! 2 days ago
Last minute shopping with mia familia. Forgive my mom for pejam mata because thats her habit tiap kali amek gambar mesti ibu tido 😴😴😴😴😪😪😪 #shopping #family #ramadhan #alhamdulillohh #puasa

Last minute shopping with mia familia. Forgive my mom for pejam mata because thats her habit tiap kali amek gambar mesti ibu tido 😴😴😴😴😪😪😪 #shopping #family #ramadhan #alhamdulillohh #puasa


1 2 3 4 5 »
Theme By: Heloísa Teixeira