Pagi tadi;
Dah la lambat pagi tadi, bleh pegi posing kat pool area lagi tu. #chevrolet #chevy #malibu #launch #blackblue (at Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur)

Pagi tadi;
Dah la lambat pagi tadi, bleh pegi posing kat pool area lagi tu. #chevrolet #chevy #malibu #launch #blackblue (at Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur)


The Day. Everyone’s getting ready. Chaiyok chevy team!!
#chevy #chevrolet #malibu #launch (at Ciao Ristorante)


My night view, tonight. 
#relax #restforhecticdaytomorrow #timessquare  (at Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur)

My night view, tonight.
#relax #restforhecticdaytomorrow #timessquare (at Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur)


Almost done…
#chevy #chevrolet #malibu #launch #happymerdeka  (at Ciao Ristorante)

Almost done…
#chevy #chevrolet #malibu #launch #happymerdeka (at Ciao Ristorante)


Me-ready-kan goodies and media materials. Penat dah ni… Lemau lemau ~
#chevy #chevrolet #launch #malibu #work #happymerdeka  (at Ciao Ristorante)

Me-ready-kan goodies and media materials. Penat dah ni… Lemau lemau ~
#chevy #chevrolet #launch #malibu #work #happymerdeka (at Ciao Ristorante)


Malibu launch preparation part 2. 
#chevy #chevrolet #launch #malibu #work #happymerdeka  (at Ciao Ristorante)

Malibu launch preparation part 2.
#chevy #chevrolet #launch #malibu #work #happymerdeka (at Ciao Ristorante)


Malibu launch preparation part 1.
#chevy #chevrolet #launch #work #happymerdeka (at Chevrolet Hq)

Malibu launch preparation part 1.
#chevy #chevrolet #launch #work #happymerdeka (at Chevrolet Hq)


My ride tonite.
#chevrolet #chevy #colorado #muscle #torque #truck

My ride tonite.
#chevrolet #chevy #colorado #muscle #torque #truck


#alhamdulillohhhhh thanks boss for the breakfast-lunch-dinner terus. Rasa kerja2 gua di appreciate sangat.. #foodporn

#alhamdulillohhhhh thanks boss for the breakfast-lunch-dinner terus. Rasa kerja2 gua di appreciate sangat.. #foodporn


Korang keja tak hari Ahad, aku tak keja..tapi kena keja..nak buat camna.. #chevrolet #chevy #malibu #launch #event #weekend #work  (at Chevrolet Hq)

Korang keja tak hari Ahad, aku tak keja..tapi kena keja..nak buat camna.. #chevrolet #chevy #malibu #launch #event #weekend #work (at Chevrolet Hq)


1 note ! Reblog ! 2 days ago
Comey nya aku main lukis-lukis dulu-dulu….. by @xxxsamsam #doodle #kmj #throwback

Comey nya aku main lukis-lukis dulu-dulu….. by @xxxsamsam #doodle #kmj #throwback


Dear best days, where are you?

Dear best days, where are you?


Kalau korang rasa korang dah bijak sains sangat..cuba teka ni apa? 
#Science #riddle #tekateki #toilet

Kalau korang rasa korang dah bijak sains sangat..cuba teka ni apa?
#Science #riddle #tekateki #toilet


1 note ! Reblog ! 6 days ago
Should I call this midnight supper or early breakfast? McV ni la yang aku selalu cilok kat locker Awe dulu…sekarang, aku cilok kat pantry office har! Har! Har!!! Sorry Zana, aku lapar gila. #harrods #biscuit #foodporn

Should I call this midnight supper or early breakfast? McV ni la yang aku selalu cilok kat locker Awe dulu…sekarang, aku cilok kat pantry office har! Har! Har!!! Sorry Zana, aku lapar gila. #harrods #biscuit #foodporn


Besides my bed, this is my second favourite spot to chillex2 kat rumah. Sofa bed jadi bed terus. #afterwork

Besides my bed, this is my second favourite spot to chillex2 kat rumah. Sofa bed jadi bed terus. #afterwork


1 2 3 4 5 »
Theme By: Heloísa Teixeira