Kata-kata hikmah depan pintu technician aku. Haha…….aku tak paham. Dorang ni gado ke pe? #quote (at Chevrolet 3S Center (Puchong))

Kata-kata hikmah depan pintu technician aku. Haha…….aku tak paham. Dorang ni gado ke pe? #quote (at Chevrolet 3S Center (Puchong))


He’s unwell again. Camna nak pi keja esok ni? Hmmmm #bumblebee

He’s unwell again. Camna nak pi keja esok ni? Hmmmm #bumblebee


Perempuan ni muncul dalam mimpi kelmarin, semalam terus jadi realiti. Caramel one shot suggested to cure my headache he said, well…ok jugak sikit-sikit 😅. Terima kasih ye. #starbuck #foodporn #sahur #ramadhan

Perempuan ni muncul dalam mimpi kelmarin, semalam terus jadi realiti. Caramel one shot suggested to cure my headache he said, well…ok jugak sikit-sikit 😅. Terima kasih ye. #starbuck #foodporn #sahur #ramadhan


Majlis berbuka puasa bersama Naza Group. Daging dendeng, ikan tenggiri asam cuka, rendang kepah, ayam halia madu, kambing kurma, sayur campur. #foodporn #ramadhan #bukapuasa #puasa #buffet  (at Naza World Automall PJ)

Majlis berbuka puasa bersama Naza Group. Daging dendeng, ikan tenggiri asam cuka, rendang kepah, ayam halia madu, kambing kurma, sayur campur. #foodporn #ramadhan #bukapuasa #puasa #buffet (at Naza World Automall PJ)


Selamat berbuka puasa 😊 #naza #chevrolet #pj #bukapuasa #buffet #ramadhan  (at Naza World Automall PJ)

Selamat berbuka puasa 😊 #naza #chevrolet #pj #bukapuasa #buffet #ramadhan (at Naza World Automall PJ)


Selama keja ni, ni la 1st time masuk Harley ni haha. #work #meeting #ramadhan #bike (at Harley Davidson Kuala Lumpur)

Selama keja ni, ni la 1st time masuk Harley ni haha. #work #meeting #ramadhan #bike (at Harley Davidson Kuala Lumpur)


1 note ! Reblog ! 4 days ago
Iftor with the brader-braders. Thanks for the telur itik masa lemak tu…. 😍😍😍😍 #foodporn #bukapuasa #puasa #ramadhan #alhamdulillohh (at Ikram Mikael Food Junction)

Iftor with the brader-braders. Thanks for the telur itik masa lemak tu…. 😍😍😍😍 #foodporn #bukapuasa #puasa #ramadhan #alhamdulillohh (at Ikram Mikael Food Junction)


Megi and milo, not a good combination. Anyway, selamat bersahur 😔. #ramadhan #foodporn #makanmegidalamperiuknasikjadikuahtaktumpahmerata

Megi and milo, not a good combination. Anyway, selamat bersahur 😔. #ramadhan #foodporn #makanmegidalamperiuknasikjadikuahtaktumpahmerata


Iftor pada bulan romadhon di kedai siam dengan sahabat handai. Jangan tanya kenapa pic awe sorang, dia kan minah selfie. Ata, tiada dalam gambar. #mangorice #pulutmangga #dessert #foodporn #thai #ramadhan #puasa  (at Ahroy Thai Cuisine)

Iftor pada bulan romadhon di kedai siam dengan sahabat handai. Jangan tanya kenapa pic awe sorang, dia kan minah selfie. Ata, tiada dalam gambar. #mangorice #pulutmangga #dessert #foodporn #thai #ramadhan #puasa (at Ahroy Thai Cuisine)


Kap pung kai krung thai sap nyai tung krong chao siau pai kap…
Selamat berbuka puasa yuolls. #thai #cuisine #bukapuasa #puasa #ramadhan #foodporn  (at Ahroy Thai Cuisine)

Kap pung kai krung thai sap nyai tung krong chao siau pai kap…
Selamat berbuka puasa yuolls. #thai #cuisine #bukapuasa #puasa #ramadhan #foodporn (at Ahroy Thai Cuisine)


Both tell their own story. #bangle #ramadhan #hope

Both tell their own story. #bangle #ramadhan #hope


Dah la lambat pegi keja sempena world cup semalam boleh lepak2 lagi. Anyway, congrats Germany! #GER tapi aku still frust team gua kecundang last minit. Memang takda luck dari dulu tapi gua still tunggu. Ibarat tunggu bulan jatuh ke riba.
P/s : takda kaitan pun lagu ni dengan cerita di atas. Tapi cuba bayangkan lagu ni ditranslate ke bahasa melayu, mesti rasa nak tumbuk penyanyi tu kan? #selamatberpuasa #puasa #ramadhan #rude #magic


Berbuka dengan ayam kampung bakar. #foodporn #bukapuasa #puasa #ramadhan #homemade

Berbuka dengan ayam kampung bakar. #foodporn #bukapuasa #puasa #ramadhan #homemade


Spontan dinner trip. #seafood #baganlalang #bukapuasa #ramadhan #foodporn #thanksdarylandfazrey (at Pantai Bagan Lalang Sepang)

Spontan dinner trip. #seafood #baganlalang #bukapuasa #ramadhan #foodporn #thanksdarylandfazrey (at Pantai Bagan Lalang Sepang)


Aku beli kuih ni semalam, aku rasa aku da letak dalam keta nak bawak balik makan kat umah. Tapi bila da sampai kat umah, aku tengok takda pun! Ke aku memang tak bawak balik?? Feveret niiii 😭😭😭 malam ni kena cari jugak. Aku panggil ni kuih telinga keling, korang panggil ape? #foodporn #ramadhan #puasa

Aku beli kuih ni semalam, aku rasa aku da letak dalam keta nak bawak balik makan kat umah. Tapi bila da sampai kat umah, aku tengok takda pun! Ke aku memang tak bawak balik?? Feveret niiii 😭😭😭 malam ni kena cari jugak. Aku panggil ni kuih telinga keling, korang panggil ape? #foodporn #ramadhan #puasa


1 2 3 4 5 »
Theme By: Heloísa Teixeira