Mational Mourning Day. A simple short tahlil for #mh17. #malaysiaberkabung #rememberingmh17 #chevy #chevrolet #shahalam (at Chevrolet Hq)


Rezeki tuhan bagi. #alhamdulilloh #dinner #foodporn #nasigorengchickenchop

Rezeki tuhan bagi. #alhamdulilloh #dinner #foodporn #nasigorengchickenchop


Assignment hari ni settle. #work #chevy #teaser #chevrolet

Assignment hari ni settle. #work #chevy #teaser #chevrolet


Layan the Cape of Storm by Hyde, L’arc~en~ciel. Lagu/band Japang yang aku gilakan sejak sebelum kemasukan Kpop di Malaysia. Sekian.

P/s: ini bukan di disko, ini bilik aku.

#jpop #kpop #larcenciel #japan #lullaby #tidolahh


Having this tonite, nasi pattaya with rendang, RM6.00. Less than RM10.00 ok la tu… Happy dinner everyone 🍛 #foodporn #bungkuih

Having this tonite, nasi pattaya with rendang, RM6.00. Less than RM10.00 ok la tu… Happy dinner everyone 🍛 #foodporn #bungkuih


Hujan-hujan ni baik hirup sup sambil kunyah kuehtiow perut. Hehe…Happy lunching. #lunch #foodporn

Hujan-hujan ni baik hirup sup sambil kunyah kuehtiow perut. Hehe…Happy lunching. #lunch #foodporn


Hmmm lapar la pulok.. #foodporn #supletupketup

Hmmm lapar la pulok.. #foodporn #supletupketup


1 note ! Reblog ! 3 days ago

Here’s to never growing up!
Happy birthday to my Adeq.
Malam ni balik awai 🎂 #avrillavigne #sweet23 #sister #madakonao #cigaklopeh


Goodmorning 🍳
Yang penting aku dah pandai membalancekan rasa telur ni if guna kicap masin.
#breakfast #foodporn

Goodmorning 🍳
Yang penting aku dah pandai membalancekan rasa telur ni if guna kicap masin.
#breakfast #foodporn


Disebabkan umah aku ni just ada oven, maka breakfast aku ni je la yang dapat aku buat;
Davidoff coffee, Hotdog, brownie semalam, kentang semalam still elok so aku bake balik lenyekkan letak mayo n bbq sauce so jadi mashpotato sedap, and roti celet cheese aku cilok kat pantry office makan dengan mint sauce. 
Macam fresh jugak breakfast aku jadinya, #alhamdulillohh rezeki tuhan bagi 😇
#goodmorning #happysaturday ⛅️☔️ #foodporn #hidupbujang

Disebabkan umah aku ni just ada oven, maka breakfast aku ni je la yang dapat aku buat;
Davidoff coffee, Hotdog, brownie semalam, kentang semalam still elok so aku bake balik lenyekkan letak mayo n bbq sauce so jadi mashpotato sedap, and roti celet cheese aku cilok kat pantry office makan dengan mint sauce.
Macam fresh jugak breakfast aku jadinya, #alhamdulillohh rezeki tuhan bagi 😇
#goodmorning #happysaturday ⛅️☔️ #foodporn #hidupbujang


Seronoknya banyak makanan!! Kalau hari-hari cam ni kan syurga namanyaa….🍗🍖🍝🍛🍤🎂🍰🍜🍲 #openhouse #potluck #rayatakhabislagi #memupuksilaturrahim #perutkenyang (at Chevrolet Malaysia HQ)


Appetizer : roti jala & nasi impit
Maincourse : kambing golek, mee, kuehtiow
Dessert : puding karamel, fruit puff, cream puff, brownie, kuih koci, tembikai, carrot cake dan macam2 segala mak nenek lah kat situ.
Refreshment : Barbican
Acah2 je konon ade appetizer, tapi open house orang2 Malaysia ni takda ikut turutan pun.. #foodporn #rayatakhabislagi #openhouse #okmakan #potluck #perutkenyang #chevy #chevrolet #lunch #chevyfamily (at Chevrolet Malaysia HQ)

Appetizer : roti jala & nasi impit
Maincourse : kambing golek, mee, kuehtiow
Dessert : puding karamel, fruit puff, cream puff, brownie, kuih koci, tembikai, carrot cake dan macam2 segala mak nenek lah kat situ.
Refreshment : Barbican
Acah2 je konon ade appetizer, tapi open house orang2 Malaysia ni takda ikut turutan pun.. #foodporn #rayatakhabislagi #openhouse #okmakan #potluck #perutkenyang #chevy #chevrolet #lunch #chevyfamily (at Chevrolet Malaysia HQ)


Atas : dulu kat Kuantan
Bawah : tadi kat Shah Alam HQ
Beza sikit je bro…skit jeee 
#adikadikaku #chevy #chevrolet  (at Chevrolet Malaysia HQ)

Atas : dulu kat Kuantan
Bawah : tadi kat Shah Alam HQ
Beza sikit je bro…skit jeee
#adikadikaku #chevy #chevrolet (at Chevrolet Malaysia HQ)


Sugar sugar #babybash #frankieJ yeke? #song


Budak-budak class aku kat USIM dulu sebok meng-counting days nak dapat baby.. Aku, counting days nak launch kete. Sama jugak la kan? Kan? Kan????? 😤😫

Budak-budak class aku kat USIM dulu sebok meng-counting days nak dapat baby.. Aku, counting days nak launch kete. Sama jugak la kan? Kan? Kan????? 😤😫


1 2 3 4 5 »
Theme By: Heloísa Teixeira